Giften | Periodieke giften

Schenken met belastingvoordeel

De Belastingdienst betaalt graag een deel van jouw gift. Als je ons namelijk minimaal vijf jaar lang met een vast bedrag steunt, dan is je gift volledig aftrekbaar van de belasting. En krijg je een deel van je gift terug. Dat noemen we een periodieke schenking. Giften zijn normaal gesproken pas aftrekbaar boven 1% (minimum € 60) en tot een maximum van 10% van het verzamelinkomen. Bij een periodieke gift gelden die grenzen niet. Afhankelijk van leeftijd en inkomsten kan het voordeel oplopen tot 52%. 

Profiteer zelf of schenk het voordeel

Je bepaalt zelf de hoogte van je gift en legt dit vast via een schriftelijke schenkingsovereenkomst. Hoe hoger de gift, hoe hoger het bedrag dat je van je belastbaar inkomen mag aftrekken. Zo kun je er voor kiezen om zelf van het voordeel te profiteren of het voordeel aan de Volle Evangeliegemeente Doetinchem te schenken.

Hoe kan ik periodiek schenken?

Download en print ons schenkingsformulier. Vul je gegevens in en stuur deze, samen met een kopie van een geldig identiteitsbewijs, op naar:

Volle Evangeliegemeente Doetinchem
Mercuriusstraat 48
7006 RL  Doetinchem

U kunt natuurlijk ook uw gift rechtstreeks storten op rekeningnummer NL10 INGB 0005 8316 74 t.n.v. Volle Evangeliegemeente Doetinchem.

Nog vragen?

Stel gerust je vraag aan onze penningmeester. Zij is bereikbaar via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Volg ons op: